100 procent - Ljudbok av Anders Roslund

Uppläsare: Thomas Hanzon

Författare Anders Roslund

Typ: Ljudbok, E-bok

Katagori: Spänning, Triller, 

Lyssna på en kort recension av boken
Ljudbok 00 procent anders roslund

Om Ljudboken 100 procent Av Anders Roslund

 100 procent av Anders Roslund – ett måste att lyssna på!

Då och då dyker det upp en bok som fullständigt slår en med häpnad. För mig är den boken 100 procent av Anders Roslund. Den här boken är en snabb och spännande thriller som håller dig i gisslan ända fram till slutet. Om du letar efter en bok som kommer att hålla dig vaken hela natten är detta den!

Det jag älskade mest med den här boken är hur Roslund suger in dig från första sidan. Berättelsen följer två osannolika hjältar – Ewert Grens, en hårdför detektiv med en förmåga att komma in under huden på folk, och Piet Hoffman, en hänsynslös kriminell hjärna. När dessa två män tvingas samarbeta för att ta itu med en gemensam fiende är resultatet inget annat än elektriskt.

Karaktärerna i den här boken är så välskrivna och fylliga att det är omöjligt att inte fästa sig vid dem. Roslund gör ett utmärkt jobb med att få dig att känna allt som de känner – från adrenalinkicken i en skottlossning till hjärtesorgen när du ser någon du älskar lida. Jag kan ärligt säga att jag aldrig tidigare har läst en bok med så fulländade karaktärer.

Handlingen i den här boken är också toppklassig. Precis när man tror att man har listat ut det hela kastar Roslund en ny vändning åt ens håll. Jag vill inte avslöja för mycket, men det räcker med att säga att den här boken kommer att hålla dig på tårna från början till slut.

Slutsats
Om du letar efter en spännande, välskriven thriller är 100 procent av Anders Roslund en bok du måste lägga till på din läslista. Lita på mig, du kommer inte att bli besviken!