Nextory gratis i 30 dagar

Nextory

30
Dagar gratis testperiod
  •  
Populär

Prova Nextory gratis

Nextory gratis provperiod är ett utmärkt sätt att upptäcka nya författare, genrer och titlar utan att behöva investera några pengar. Du kan lyssna på ljudböcker när du vill och var du vill, och sedan bestämma om du vill fortsätta använda Nextory eller inte.

nextory
5/5

Nextory är en ljudboksapp som erbjuder gratis provperiod

Nextory är en ljudboksapp som erbjuder användare möjligheten att lyssna på ljudböcker i olika genrer på svenska och engelska. Appen har fått positiv feedback från användare och liknar andra populära ljudbokstjänster som BookBeat och Storytel.

Precis som BookBeat erbjuder Nextory gratis provperiod för nya användare, vilket är ett utmärkt sätt att testa tjänsten utan kostnad. Nextory erbjuder också två prenumerationsalternativ med en månatlig kostnad på 169 kr respektive 249 kr. Det billigare alternativet ger obegränsad tillgång till ljudböcker, medan det dyrare alternativet också inkluderar e-böcker. Detta ger användare möjlighet att välja det alternativ som passar bäst för deras behov och budget.

Nextory ljudböcker finns tillgängliga i en mängd olika genrer, inklusive skönlitteratur, biografier, facklitteratur och barnböcker. Appen har också en sökfunktion som gör det enkelt att hitta ljudböcker efter författare, titel eller genre. Dessutom har Nextory en topplista där du kan se vilka ljudböcker som är mest populära för tillfället, vilket kan hjälpa dig att hitta nya favoriter.

Nextory eller BookBeat

När du jämför Nextory med andra ljudbokstjänster som BookBeat och Storytel beror det på vilken typ av ljudböcker du är intresserad av att lyssna på. Medan Storytel fokuserar på svenska ljudböcker och har ett större utbud av böcker på svenska än Nextory, erbjuder Nextory ett större utbud av engelska ljudböcker än Storytel. Om du är ute efter ett stort utbud av ljudböcker på både svenska och engelska kan Nextory vara det bästa alternativet för dig.

 Nextory en ljudboksapp som erbjuder ett stort utbud av ljudböcker från olika genrer på svenska och engelska. Appen har fått positiv feedback från användare och erbjuder två olika prenumerationsalternativ med olika funktioner och priser. Om du är intresserad av att testa Nextory kan du registrera dig för en gratis provperiod och upptäcka allt som appen har att erbjuda.

Testa Nextory Gratis

Att testa Nextory gratis är ett utmärkt sätt att upptäcka allt som appen har att erbjuda, och det kan vara ett perfekt val för bokälskare som vill ha tillgång till ett stort utbud av ljudböcker utan att behöva betala dyra priser. Så varför inte prova Nextory idag och se vad den här ljudboksappen kan göra för dig?

Upptäck den underbara världen av ljudböcker när du är på språng med Nextory!

Nu kan du prova Nextorys ljudbokstjänst helt gratis och upptäcka hur enkelt och roligt det kan vara att lyssna på dina favoritböcker. Med breda utbud av populära titlar inkluderar allt från bästsäljare och klassiker till de senaste nyheterna. Deras enkla app gör det enkelt att lyssna när du är på språng. Så varför inte ge oss en chans?

Nextory erbjuder hundratals e-böcker och ljudböcker för alla smaker. Genom det här unika erbjudandet får du 30 dagar gratis att uppleva vårt fantastiska bibliotek med spännande berättelser, intressanta livsberättelser och de mest underbara äventyren för barn – du väljer helt själv! Detta är den perfekta möjligheten för dig att testa och se vad som passar dina behov och önskemål.

Du kan använda Nextory på din telefon eller surfplatta och med enkelheten av vår app kan du lyssna när du vill och var du än befinner dig. Prova Nextory gratis och upplev ljudböcker på ett helt nytt sätt!

Nextory gratis ljudböcker

Om Nextory

Nextory strävar efter att erbjuda marknadens bästa utbud av digitala böcker med en personlig och hög servicenivå för sina kunder. Med fokus på detta mål har Nextory inte bara imponerat sina abonnenter med ett brett utbud och en snygg app, utan också blivit den snabbast växande ljudbokstjänsten i Sverige sett till användartillväxt.

Nextory är också verksamt i Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Nederländerna och Schweiz.  Närvaron i dessa länder möjliggör för Nextory att erbjuda kunder ännu fler böcker från lokala författare och förlag. Strävan efter att ge användare den bästa möjliga läsupplevelsen har drivit  tillväxten och fortsätter att leda  utvecklingen för Nextory.

Nextory har som mål är att göra det enklare och roligare att upptäcka nya böcker och författare, samtidigt som dom erbjuder en personlig och hög servicenivå för sina användare. Dom har blivit den snabbast växande ljudbokstjänsten i Sverige och strävar alltid efter att överträffa kunders förväntningar.