BookBeat ljudboksapp gratis 30 dagar

BookBeat

30
Dagar gratis testperiod
  •  
Populär

Reklam länk

Bookbeat den digitala ljudbokstjänsten

BookBeat är en ljudboksapp som låter dig lyssna på böcker och tidskrifter på din telefon eller surfplatta. Du kan välja mellan ett urval av över 100 000 titlar och det finns inga begränsningar för hur mycket du kan lyssna på. Dessutom finns det inga annonser eller annan reklam. Appen är tillgänglig för Android- och iOS-enheter. Den kan användas offline, så du behöver ingen internetuppkoppling för att lyssna på dina ljudböcker från Bookbeat.

bookbeat ljudboksapp

Om BookBeat

Genom att teckan ett familjekonto kan fem personer dela på ett abbonemang hos Bookbeat.

Bookbeat är ett dotterbolag till Storytel, en svensk prenumerationstjänst för ljudböcker och e-böcker. Det grundades 2016 av Jonas Tellander och Henrik Torstensson.

Appen erbjuder ett stort urval av ljudböcker, inklusive klassiker, nyutgåvor och bästsäljare.

BookBeat är stolta över att vara en del av Bonnier Audio, en del av Bonnier-koncernen. Bonnierkoncernen är ett av Europas största medieföretag och äger tidskrifter, tidningar, radiostationer och TV-nätverk.

Hur fungerar Bookbet?

Bookbeat ljudboks app är lättanvänd som vemsomhelst klarar att anända.

  1. Börja med att skapa ett konto på Bookbeats webbsida och få en kostnadfri testperiod då får du tillgång till hela Bookbeats utbut av ljudböcker.
  2. Ladda ner Bookbeat-app i App Store eller Google play
  3. Nu lan du börja lyssna på Bookbeats över 500 000 titlar av ljudböcker
  4. Nu kan du även lägga till familjemedlemmar på ditt konto för enadst 49 kr extra per månad.

BookBeat har paket för alla

 Oavsett om du är student, yrkesverksam eller en upptagen mamma Bookbeat har ett paket som passar alla .Basic, Standard eller Premium.

Hur funkar provperioden?

Vi vet att du är upptagen, så Bookbeat gör det enkelt för dig att prova deras tjänst. Registrera dig på webbplatsen och ladda ner Book Beat Premium direkt nu! Du kan lyssna eller läsa så mycket som du hinner av det som finns på Bookbeats app I en månad innan du bestämmer dig för om det är något värt att fortsätta med.

bookbeat konto