BookBeat Gratis 45 i dagar

BookBeat

45
Dagar gratis testperiod
  •  
Populär

Reklam länk

Bookbeat den digitala ljudbokstjänsten du kan prova gratis

Få BookBeat gratis! BookBeat är en ljudboksapp som låter dig lyssna på böcker och tidskrifter på din telefon eller surfplatta. Du kan välja mellan ett urval av över 100 000 titlar och det finns inga begränsningar för hur mycket du kan lyssna på. Dessutom finns det inga annonser eller annan reklam. Appen är tillgänglig för Android- och iOS-enheter. Den kan användas offline, så du behöver ingen internetuppkoppling för att lyssna på dina ljudböcker från Bookbeat.

bookbeat ljudboksapp

BookBeat – en populär ljudboksapp du kan testa gratis i 45 dagar

Genom att teckan ett familjekonto kan fem personer dela på ett abbonemang hos Bookbeat.

Bookbeat är ett dotterbolag till Storytel, en svensk prenumerationstjänst för ljudböcker och e-böcker. Det grundades 2016 av Jonas Tellander och Henrik Torstensson.

Appen erbjuder ett stort urval av ljudböcker, inklusive klassiker, nyutgåvor och bästsäljare.  Så du kan testa BookBeat gratis i 45 dagar.

BookBeat är stolta över att vara en del av Bonnier Audio, en del av Bonnier-koncernen. Bonnierkoncernen är ett av Europas största medieföretag och äger tidskrifter, tidningar, radiostationer och TV-nätverk.

Bookbeat recension – Vad tycker användarna?

Bookbeat har fått mycket positiv feedback från användare som uppskattar appens användarvänlighet och utbud av ljudböcker. Appen har också fått beröm för dess förmåga att spara och återuppta uppspelningen av ljudböcker där du senast lämnade av. Många användare uppskattar också att de kan lyssna på ljudböcker offline och att appen fungerar smidigt både på mobila enheter och datorer.

Bookbeat-appen är enkel att använda och har en intuitiv design. Det är enkelt att hitta nya ljudböcker att lyssna på och appen ger även rekommendationer baserat på tidigare lyssnade böcker. Användare kan också filtrera sökresultaten efter författare, genre och längd på ljudboken.

Hur fungerar Bookbet?

Bookbeat ljudboks app är lättanvänd som vemsomhelst klarar att anända.

  1. Börja med att skapa ett konto på Bookbeats webbsida och få en kostnadfri testperiod då får du tillgång till hela Bookbeats utbut av ljudböcker.
  2. Ladda ner Bookbeat-app i App Store eller Google play
  3. Nu lan du börja lyssna på Bookbeat gratis med över 500 000 titlar av ljudböcker
  4. Nu kan du även lägga till familjemedlemmar på ditt konto för enadst 49 kr extra per månad.

BookBeat har paket för alla

 Oavsett om du är student, yrkesverksam eller en upptagen mamma Bookbeat har ett paket som passar alla .Basic, Standard eller Premium.

Hur funkar provperioden?

Vi vet att du är upptagen, så Bookbeat gör det enkelt för dig att prova deras tjänst. Registrera dig på webbplatsen och ladda ner BookBeat Premium direkt nu! Du kan lyssna eller läsa så mycket som du hinner av det som finns på Bookbeats gratis app I en månad innan du bestämmer dig för om det är något värt att fortsätta med.

Prova Bookbeat gratis – Upplev tjänsten utan kostnad

Om du är intresserad av att prova Bookbeat kan du registrera dig för en gratis provperiod på 45 dagar. Under denna period har du tillgång till alla funktioner och ljudböcker i appen utan att behöva betala något. Detta kan vara ett bra sätt att se om Bookbeat gratis är rätt ljudboksapp för dig.

bookbeat gratis

Bookbeat eller Storytel – Vilken ska man välja?

Både Bookbeat och Storytel är populära ljudboksappar, men det finns några skillnader mellan dem. Bookbeat har ett bredare utbud av ljudböcker på svenska och erbjuder också ett antal e-böcker med sin Premium-prenumeration. Storytel å andra sidan har ett bredare utbud av ljudböcker på engelska och inkluderar också ljudböcker på andra språk. Det bästa valet beror på vilken typ av ljudböcker du vill lyssna på.

Om du är osäker på vilken ljudboksapp som passar dig bäst kan det vara en god idé att prova båda och se vilken du föredrar. Både Bookbeat och Storytel erbjuder gratis provperioder så att du kan prova dem utan kostnad.

Nextory eller Bookbeat – Vilken ska man välja?

Nextory är en annan populär ljudboksapp som är jämförbar med Bookbeat. Precis som Bookbeat erbjuder Nextory en gratis provperiod för nya användare. Nextory erbjuder också två prenumerationsalternativ med en månatlig kostnad på 169 kr respektive 249 kr. Det billigare alternativet ger obegränsad tillgång till ljudböcker, medan det dyrare alternativet också inkluderar e-böcker. Precis som med valet mellan Bookbeat och Storytel beror det bästa valet på vilken typ av ljudböcker du är intresserad av att lyssna på.

Bookbeat topplista – Hitta nya favoriter

Bookbeat har en topplista där du kan se vilka ljudböcker som är mest populära för tillfället. Detta kan vara ett bra sätt att hitta nya favoriter och upptäcka böcker som du annars kanske inte skulle ha hittat.