Topplista ljudböcker 2022

Vi har samlat dom bästa och populäraste ljudböckerna 2022

Ljudböcker  topplista

Topplista med dom bästa ljudböckerna. Detta är bara några av de fantastiska ljudböcker som finns tillgängliga för närvarande. Så oavsett om du letar efter en läskig berättelse, en komedi där man skrattar högt eller något helt annat, se till att ge någon av dessa böcker ett försök.

 1. Polcirkeln, Liza Marklund
 2. Brev till mannen, Bianca Kronlöf
 3. Den saknade sysytern, Lucinda Riley
 4. Dagen är kommen
 5. Skyddsängeln
 6. En bur av guld, Camilla Läckberg
 7. BOX
 8. Honungsapan
 9. Inte vilken håla som helst
 10. Den italienska olivlunden
 11. Blodmål
 12. När underbart inte är nog
 13. Incel
 14. Depphjärnan
 15. Kristi Bruds slav
Nextory ljudboksapp

Nextory

Koppla av med bra historier Hitta dina och barnens favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker

Reklam länk

bookbeat ljudboksapp

BookBeat

Njut av en bra ljudbok, eller över 300 000. Lägg enkelt till familjemedlemmar. Avsluta när du vill. Prova BookBeat Premium gratis

Reklam länk

playbokus

Bokus

För dig som älskar berättelser Få tillgång till över femtiotusen ljudböcker och e-böcker . Prova fritt. Avsluta när du vill.

Reklam länk

Topplista ljudböker 2022
ljudböcker topplista 2022

Populäraste ljudböckerna 2022

Ljudböcker är en utmärkt underhållning för alla typer av människor. Ljudböcker kan lyssnas på nästan var som helst och när som helst. Ljudböcker är underbara att lyssna på hemma eller när man pendlar. Ljudbokstitlarna omfattar både skönlitteratur och facklitterära berättelser så det finns något för alla!

Vi har samlat dom populäraste ljudböckerna 2022 som vi på ljudbokia.se tycker är dom bästa.

Bästa ljudboken någonsin i Sverige!

Vilken är den bästa ljudboken någonsin i Sverige? Det finns så många  ljudböcker att välja mellan. Vår favoritljudbok på ljudbokia.se som vi vill kalla den bästa ljudboken någonsin är: Polcirkeln, Liza Marklund

Med så många människor som sitter fast hemma har ljudbokslyssnandet fått ett uppsving de senaste åren. Vad kan vara mysigare än att sätta sig i soffan med en bra ljudbok – och samtidigt njuta av litteratur? Den mest populära ljudboksgenren är mysterier och spänning.

Vilken är den bästa ljudboken?

Det är svårt att välja den bästa ljudboken eller bästa ljudböckerna eftersom det finns så många utmärkta valmöjligheter. Några av de faktorer som kan beaktas är dock kvaliteten på berättandet, själva berättelsen och de övergripande produktionsvärdena. Till exempel kan en ljudbok som berättas av en mästerlig berättare med klar röst och perfekt diktion vara en verkligt fängslande upplevelse. På samma sätt kan en ljudbok med en spännande handling och välutvecklade karaktärer också vara mycket underhållande. I slutändan är den bästa ljudboken den som uppfyller dina behov och preferenser.

Polcirkeln, Liza Marklund är en av dom mest populära och bästa ljudböcker som ofta hamnar i topp 3 i dom flesta listor. 

Liza Marklund polcirkeln ljudbok

2022 kommer att vara fullt av spännande och nya ljudböcker att se fram emot under året.

ljudböcker har ökat i popularitet de senaste åren och 2022 ser ut att bli ett bra år för ljudboksindustrin. Ett stort antal förlag släpper nya ljudböcker, inklusive klassiker, bästsäljare och dolda pärlor. Dessutom lanserar ljudboksplattformar nya funktioner som gör det enklare än någonsin att hitta och lyssna på ljudböcker. Så oavsett om du letar efter en fängslande thriller eller ett mysigt mysterium finns det säkert en ljudbok som är perfekt för dig. Med så många bra ljudböcker som kommer ut under 2022, ser det ut att bli ett spännande år för ljudboksälskare. Och vi på Ljudbokia.se ser till att alltid utse dom bästa ljudböckerna både månadsvis och årsvis.

Hur bedömmer man en topplista för ljudböcker?

När det gäller att hitta de bästa ljudböckerna finns det några saker du måste tänka på. Först och främst vill du se till att listan är sammanställd av en expert. Det betyder att de har läst och lyssnat på en mängd olika ljudböcker och har kommit fram till sin egen personliga lista av favoriter.

En annan sak att tänka på är hur ny listan är. Du vill inte slösa din tid på en lista med ljudböcker som inte längre är populära eller relevanta. Se till att listan är aktuell så att du vet att du får de bästa rekommendationerna.

Slutligen, ta en titt på recensionerna för varje enskild ljudbok på listan. På så sätt får du en bra uppfattning om vad andra tycker om boken och om den är värd din tid eller inte.

Försäljningsuppgifter är ett mått, men det finns andra sätt att bedöma kvaliteten. Här tar vi en titt på några av de faktorer som kan användas för att skapa en topplista över ljudböcker.

Berättelsens kvalitet är naturligtvis viktig – är historien engagerande och väl berättad? Berättarens och eventuella andra röstskådespelares prestationer är en faktir som spekar in ljudbokens lyssningsbarhet. Produktionsvärdena spelar också en roll – används ljudeffekterna och musiken effektivt för att skapa en stämning eller atmosfär? Detta är bara några av de faktorer som kan beaktas när du skapar en topplista över ljudböcker. Vilka andra faktorer tycker du är viktiga? Låt oss veta det i kommentarerna!

Topplista 2022 ljudböcker