Bästa ljudboksappen

När det gäller ljudboksappar finns det några som sticker ut från mängden. Här är tre av de bästa:

Bästa ljudboksappen

Bästa ljudboksappen 2022

Nextory ljudboksapp

Nextory

Koppla av med bra historier Hitta dina och barnens favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker

Reklam länk

bookbeat ljudboksapp

BookBeat

Njut av en bra ljudbok, eller över 300 000. Lägg enkelt till familjemedlemmar. Avsluta när du vill. Prova BookBeat Premium gratis

Reklam länk

playbokus

Bokus

För dig som älskar berättelser Få tillgång till över femtiotusen ljudböcker och e-böcker . Prova fritt. Avsluta när du vill.

Reklam länk

Vill du skaffa en ny ljudboksapp? Eller vill du sondera marknaden efter ljudbokstjänster som erbjuder bra gratis prova på period?

Då har du kommit till rätt ställe! Bästa ljudboksappen 2022 hittar du här.

I listan här kan du enkelt jämföra priser och funktioner mellan olika ljudboksappar. Vi har också inkluderat recensioner för varje tjänst för att ge dig mer information innan du bestämmer dig för dig ljudboksapp som passar dina behov.

Lista på dom bästa ljudbokstjänsterna 2022

Vi har jämfört de bästa ljudboksapparna för 2022 för att ta reda på vilka som är mest populära och betygsatta. Våra betyg var följande

Bookbeat ljudboksapp

bookbeat ljudboksapp

Bookbeat är det bästa stället att hitta svenska ljudböcker. Med över 100 000 titlar och fler titlar som blir tillgängliga varje månad har det aldrig varit enklare eller billigare än nu att lyssna på ljudböcker!

Du kan också köpa engelska versioner av populära utgåvor från deras kataloger som kostar från 99kr/månad – det inkluderar obegränsad tillgång så det finns inget behov av förnyelseavgifter någonsin igen (priset kan variera något beroende på enhet).

Dessutom har de ett stort utbud på olika språk, t.ex. danska, finska, tyska, spanska, italienska osv.

Nextory ljudboksapp

Nextory ljudboksapp

Nextory är en av dom bästa ljudbokstjänsterna. De har ett fantastiskt urval av svenska böcker.

Nextory är en prenumerationstjänst som ger användare tillgång till ljudböcker och e-böcker i de nordiska länderna. Ljudboksappen fungerar även internationellt, vilket gör det enkelt för människor i hela Europa att hitta sin favoritlyssning på Nextoryrs plattform!

 Med hundratusentals titlar tillgängliga finns det något här som är helt rätt oavsett vilken typ eller genre du letar efter; oavsett om det är skönlitteratur skriven av JK Rowlings Lord OF The Rings-författaren Tolkien, filosofiska essäer översatta från franska av FD Guinness – och många fler

Bokus ljudboksapp

playbokus

Vi på ljubokia.se tog en titt på den svenska marknaden för ljudboksappar och upptäckte att Bokus Play i år har blivit en av Sveriges mest populära ljudbokstjänster, med en grundprenumeration som är billigare än alla andra alternativ som finns tillgängliga på både Android-enheter och iPhones!

ljudböcker app

Vi skriver om de bästa ljudboksapparna här på ljudbokia.se, och alla erbjuder en gratis provversion.

Med den kostnadsfria provtiden kan du njuta av obegränsad lyssning och bilda dig en egen uppfattning om vilken app för ljudböcker som passar bäst för dig.Vi vill att du ska prova vilken apapp för ljudböcker och se om den passar dina behov. All erbjuder gratis testperioder för alla kunder, vilket innebär att under denna tidsperiod (vanligtvis 14 till 30 dagar) kan du lyssna utan kostnad medan du bildar sig en egen uppfattning om vilken ljudbokstjänst som passar dem bäst.

Ljudbokstjänster

Ljudbokstjänster blir allt populärare för varje dag som går. Med ett hektiskt liv är det svårt att hitta tid för att läsa romaner. Den bästa lösningen? Lyssna med en ljudbokstjänst.

Ljudböcker är ett utmärkt sätt att njuta av böcker på dina villkor. Med dessa tjänster kan du hitta både klassiker och nyutgåvor inspelade av engagerade berättare som gör dem levande och engagerande för alla lyssnare. Om du letar efter ett bra sätt att tillbringa din tid på resan är ljudböcker perfekta.

Det bästa med ljudbokstjänster är att du kan ta med dig så många böcker som du vill utan att de tar upp fysiskt utrymme, och genom att ladda ner dem i förväg sparar du tid när det gäller att faktiskt läsa något!

Att lyssna på ljudböcker i snabbare hastighet är ett utmärkt sätt att maximera din tid samtidigt som du fortfarande njuter av berättelsen. Alla ljudbokstjänster erbjuder denna möjlighet.

Bästa ljudbokstjänsten 2022

När du pendlar eller arbetar med hushållsarbete finns det alltid stunder då det är tråkigt. Ljudböcker har förvandlat dessa aktiviteter till äventyr genom att göra dem till lyssning i stället för tråkigt arbete.

Ljudböcker har blivit en populär form av underhållning under de senaste åren. De är perfekta för dem som inte vill läsa eller tycker att de inte har tid att läsa en bok, men som har tid lyssna och lära sig nya saker när de har en paus från sin vanliga rutin på jobbet! Det finns inget bättre tillfälle än nu eftersom det finns så många ljudbokstjänster som ger dig tillgång till alla böcker som någonsin skrivits med bara ett klick – vilket gör det superenkelt (och prisvärt) att få tillgång till alla typer av genrer.

Vi har samlat de bästa ljudbokstjänsterna 2022 som erbjuds just nu. Vare sig du är ute efter en mer personlig upplevelse med din favoritförfattare eller bara vill ge lyssningshobbyn en chans, finns det många alternativ tillgängliga. Vi har testat ljudbokstjänster några som vi tror är idealiska för 2022.

Vad är en ljudbokstjänst 2022?

Jag vet, jag ger dig två sekunder på dig att läsa klart den här meningen. Är du redo? En ljudbokstjänst är ungefär som en musiktjänst men med ännu fler alternativ! Du kan välja mellan tusentals och åter tusentals olika titlar och genrer så att det passar dina behov perfekt – oavsett om det handlar om att streama på begäran eller ladda ner enskilda filer för att lyssna off-line.