Ljudbokia - Om oss

Här på Ljudbokia är tanken att du ska hitta snabbaste vägen till de bästa ljudböckerna och e-böckerna för dig. Idag är det enklare än någonsin att uppleva litteratur digitalt. Du kan läsa och lyssna på klassiker och nya titlar på din smartphone, surfplatta eller dator.

Vårt mål är att hjälpa dig till bästa valen för dig. Du finner viktig information på vår sajt om allt från billiga ljudböcker online till gratis ljudböcker på biblioteket. Dessutom kan du lära dig mer om hur du på ett smidigt sätt kan lyssna på böcker när det passar dig.

Vi tror på ljudboken för barn och vuxna

Vi är säkra på att ljudboken är en fantastisk möjlighet för så många. I och med att den gör det möjligt att enkelt ta del av bildande och underhållande material så är den viktig för personer som av olika skäl inte har en vana av att läsa ofta.

Det här är något som får betydelse både på individnivå och för samhället i stort. Vi tror verkligen på ljudboken och e-boken som en kraft i världen. En ljudbok kan förändra hur du ser på ditt eget liv. Den kan vara det som gör att barn och ungdomar kommer in i en värld av litteratur som annars inte varit tillgänglig för dem.

Det är vår förhoppning att vi kan vara med och sprida den positiva kraften till fler. Upptäck via vår sajt hur du kan få in läsningen som en rutin för dig och dina barn. Detta utan att det känns som ett måste eller ansträngande.

Upptäck dig själv med ljudböcker

För oss är det en självklarhet att modern teknik kan ge tillgång till vår historia på så många olika sätt. När du väl upptäcker ljudböcker kan du utforska och börja lyssna på mer än de senaste romanerna från de största författarna. I grund och botten kan du upptäcka dig själv och intressen som du inte ens visste om att du hade.

Vi välkomnar dig till Ljudbokias magiska värld och hoppas att du liksom vi kommer att finns så mycket glädje och inspiration i de e-böcker och talböcker som väntar på dig online!

Vill ni kontakta oss så gör ni det bäst här

ljudbokia.se

SEO: SEO Master Byrå Stockholm AB

Adress: Karlavägen 18, 114 31 Stockholm

Organisationsnummer: 559179-5140

Hemsida: www.seomaster.se