Ljudböcker på engelska

 I så fall har du tur, för det finns många bra ljudböcker inlästa på engelska. Oavsett om du letar efter en thriller eller en kärleksroman har vi allt du behöver. Fortsätt läsa för att lära dig mer om ljudböcker inlästa på engelska!

Vilka språk finns det ljudböcker på?

Det finns också ljudböcker på flera andra språk, så oavsett vilket ditt modersmål är kan du hitta en ljudbok att lyssna på. Ljudböcker kan vara ett utmärkt sätt att förbättra dina språkkunskaper, eftersom du kan höra hur modersmålstalare uttalar ord och fraser. Dessutom kan du gå vilse i en bra berättelse samtidigt som du övar på dina språkkunskaper, det kan vara ett utmärkt sätt att förbättra dina språkkunskaper på.

Lyssna på ljudböcker på engelska gratis

Nextory ljudboksapp

Koppla av med bra historier Hitta dina och barnens favoriter bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker

Reklamlänk

35 dagar gratis

5/5
bookbeat ljudboksapp

Vår favorit

Njut av en bra ljudbok, eller över 300 000. Lägg enkelt till familjemedlemmar. Avsluta när du vill. Prova BookBeat Premium gratis

Reklamlänk

45 dagar gratis

5/5
playbokus

För dig som älskar berättelser Få tillgång till över femtiotusen ljudböcker och e-böcker . Prova fritt. Avsluta när du vill.

Reklamlänk

30 dagar gratis

3.5/5
Ljudböcker på engelska

Finns det ljudböcker på lätt svenska?

Ja, det finns ljudböcker som är utformade för att vara lätta att förstå. Dessa ljudböcker har vanligtvis en långsammare läshastighet och ett enklare ordförråd. Detta kan vara ett utmärkt sätt att förbättra din hörförmåga och lära dig nya ord och fraser.

Engelska ljudböcker för barn att lyssna på

 Det finns också många bra engelska ljudböcker för barn. Dessa ljudböcker läses ofta av kända skådespelare och skådespelerskor, vilket gör dem ännu roligare att lyssna på. Dessutom kan de hjälpa till att förbättra ditt barns språkkunskaper.

Låna engelska ljudböcker från biblioteket

Om du är osäker på om ljudböcker är något för dig, varför inte låna några från ditt lokala bibliotek? Det är ett bra sätt att testa olika genrer och författare för att se vad du gillar. Dessutom är det gratis! Så, vad väntar du på? Börja lyssna på engelska ljudböcker idag på ditt bibliotek! Det är gratis att låna en ljudbok på biblioteket.

Hur kan man lyssna på en ljudbok på engelska

Det finns flera sätt att lyssna på engelska ljudböcker. Du kan ladda ner dem till din telefon eller dator, streama dem online. Dessutom erbjuder många bibliotek digitala versioner av ljudböcker som du kan låna och lyssna på offline.

Bästa ljudboken på engelska att lyssna på

Här är några av våra favoritljudböcker på engelska

– The Girl on the Train av Paula Hawkins

– Gone Girl av Gillian Flynn

– Big Little Lies av Liane Moriarty

– My Sister’s Keeper av Jodi Picoult

– Harry Potter and the Sorcerer’s Stone av J.K. Rowling

-Flickan med draktatuering av Stieg Larsson

-Ringenas herre av J.R.R. Tolkien

-Att döda en spottfågel av Harper Lee

-Fångaren i nöden av J.D. Salinger

-Harry Potter och trollkarlens sten av J.K.

Lyssna på engelska ljudböcker på Audible

 Audible är ett bra ställe att hitta engelska ljudböcker. De har ett stort utbud av ljudböcker och du kan lyssna på dem online eller ladda ner dem till din telefon eller dator. Dessutom erbjuder Audible en 30-dagars provperiod så att du kan prova deras tjänst gratis.

Storytel engelska ljudböcker
storytel ljudbok

 Storytel är en annan bra ljudbokstjänst att hitta engelska ljudböcker på. De erbjuder en prenumerationstjänst som ger dig tillgång till tusentals ljudböcker. Du kan lyssna på dem online eller ladda ner dem till din telefon eller dator. Dessutom erbjuder de en 14-dagars provperiod så att du kan prova deras tjänst gratis.

Nextory ljudböcker på engelska
Nextory ljudboksapp

 Även nextory erbjuder sina ljudböcker på engelska . Du kan lyssna på dem online eller ladda ner dem till din telefon eller dator. Dessutom erbjuder de en 30-dagars provperiod så att du kan prova tjänsten gratis.

Bokus ljudböcker på engelska
playbokus

Som dom andra stora aktörerna har även bokus flertalet ljudböcker inlästa på engelska . Du kan även här lyssna på dem online eller ladda ner dem till din telefon eller dator. Dessutom erbjuder de en 30-dagars provperiod så att du kan prova tjänsten gratis

BookBeat ljudböcker på engelska
bookbeat ljudboksapp

Även bookbeat har ljudböcker på engelska . Du kan lyssna på dem online eller ladda ner dem till din telefon eller dator. Dessutom erbjuder de en 30-dagars provperiod så att du kan prova tjänsten gratis

Vem kan lyssna på en ljudbok på engelska?

Nästan alla kan lyssna på en ljudbok på engelska. Men om du är nybörjare är det kanske bäst att börja med ljudböcker som är utformade för att vara lätta att förstå. Dessa ljudböcker har vanligtvis en långsammare läshastighet och ett enklare ordförråd. Detta kan hjälpa dig att förbättra dina lyssningsfärdigheter och lära dig nya ord och fraser. Alla ljudboksappar har ljudböcker för nybörjare

Vilka är dom bästa ljudboksappar på engelska?

Det finns inget universellt svar på den här frågan. Det beror på vad du letar efter och vilken typ av engelska ljudböcker du vill lyssna på. Men några populära appar som erbjuder engelska ljudböcker är Audible, Storytel, Nextory, Bokus och BookBeat