erik carlsson ljudbokia

Erik Carlsson

Innehållsansvarig på Ljudbokia.se

Möt Erik – Ljudbokia.se’s kunnige innehållsansvarige

Erik är en hängiven bokälskare som har varit innehållsansvarig och redaktör på Ljudbokia.se sedan 2021. Med sin högskoleexamen inom webbredigering har Erik den nödvändiga kompetensen för att säkerställa att allt innehåll och all data på Ljudbokia.se är korrekt och alltid uppdaterad.

Som innehållsansvarig har Erik ett ansvar för att skapa enastående användarupplevelser på Ljudbokia.se. Han arbetar dedikerat för att säkerställa att all information om ljudböcker är korrekt och att recensioner är pålitliga. Han ser också till att allt innehåll på webbplatsen är aktuellt och intressant för besökarna.

Med sin breda kunskap och sitt öga för detaljer är Erik viktig för att Ljudbokia.se ska fortsätta vara en pålitlig källa för ljudboksentusiaster. Han samarbetar nära författare, förlag och andra partners för att se till att webbplatsens innehåll är varierat och tilltalande.

Erik brinner för att förbättra användarupplevelsen och strävar efter att Ljudbokia.se ska vara den ultimata plattformen där läsare kan hitta sina favoritljudböcker och upptäcka nya berättelser att förlora sig i. Med hans engagemang och expertis är det ingen tvekan om att Ljudbokia.se kommer att fortsätta vara en oumbärlig resurs för alla bokälskare där ute.

Kontakta Erik

  • SEO Master Byrå Stockholm AB
  • Karlavägen 18, 114 31 Stockholm
  • erik@ljudbokia.se
  • Karlavägen 18, 114 31 Stockholm
  • 08-42002360