Gökungen Camilla Läckberg ljudbok

Uppläsare: Katarina Ewerlöf

Författare: Camilla Läckberg

Typ: Ljudbok, E-bok

Katagori: Spänning,  Deckare

Gökungen Camilla Läckberg ljudbok

Om Gökungen ljudbok

 Gökungen: Camilla Läckberg är tillbaka i Fjällbacka!

 Jag är så glad att Camilla Läckberg är tillbaka med en ny bok, Gökungen. Läckberg är en av mina favoritförfattare och jag tycker alltid om att läsa hennes böcker. Den här gången är hon tillbaka i Fjällbacka och två fruktansvärda händelser har skakat om staden. Det verkar inte finnas något samband mellan de två händelserna, men Läckberg är fast besluten att ta reda på vad som hänt

Som alltid gör Läckberg ett bra jobb med att introducera läsaren till karaktärerna och sätta in scenen. Jag drogs genast in i boken och kunde inte lägga den ifrån mig. Om du är ett fan av kriminalromaner kan jag definitivt rekommendera att du plockar upp Gökungen


Vad jag tyckte om Gökungen
Det finns flera saker som jag gillade med den här boken. Först och främst gjorde Läckberg ett bra jobb med att skapa spänning. Jag gissade hela tiden vem som låg bakom brotten och jag blev överraskad av vändningarna i handlingen. Dessutom tyckte jag att karaktärerna var välutvecklade och intressanta. Jag gillade särskilt Patrik Hedström, som är en av huvudpersonerna i boken. Han är en polisinspektör som försöker lösa brotten och jag tyckte att han var en bra huvudperson

En annan sak som jag gillade med Gökungen var miljön. Boken utspelar sig i Sverige och Läckberg gör ett bra jobb med att beskriva landskapet. Det kändes nästan som om jag var där i Fjällbacka, gick längs den steniga kusten och andades in den friska luften


Sammantaget tyckte jag verkligen om Gökungen. Om du letar efter en spännande kriminalroman som utspelar sig på en vacker plats kan jag varmt rekommendera den här boken. Camilla Läckberg är en mästare på att skapa spännande intriger med komplexa karaktärer, och Gökungen är inget undantag.