Spindeln Lars Kepler ljudbok

Uppläsare:Joona Linna

Författare Lars Kepler

Typ: Ljudbok, E-bok

Katagori: Spänning, Triller, Deckar 

Lyssna på en kort recension av boken
spindeln lars kepler ljudbok

Spindeln av Lars Kepler – en recension

Det har varit en lång väntan, men den nionde boken av Lars Kepler är äntligen här. ”Spindeln” fortsätter berättelsen om de karaktärer vi följt i flera år, som först introducerades i Keplers debutroman ”Hypnotisören” redan 2009. Om du inte är bekant med serien ska du dock se upp: det är viktigt att läsa böckerna i ordning. Och läs inte vidare om du inte åtminstone har läst färdigt ”Lazarus”, som publicerades 2018

Handlingen
”Spindeln” tar vid där ”Lazarus” slutade, där Joona Linna och Saga Bauer återigen slår sig samman för att lösa en grym mordgåta. Den här gången riktar mördaren in sig på unga mödrar, och det blir snabbt klart att Joona och Saga står mot en verkligt störd individ. Medan de tävlar mot klockan för att fånga mördaren måste de också kämpa mot personliga demoner från sitt förflutna som hotar att få utredningen att spåra ur.

Vad vi tycker
Som alltid gör Lars Kepler ingen besvikelse med ”Spindeln” Handlingen ärPropulsiv och spännande, och karaktärerna är rikt tecknade och trovärdiga. Det här är en riktig bladvändare av en bok, en bok som kommer att hålla dig vaken hela natten och vända på sidorna. Om du gillar kriminalromaner är detta en bok du inte vill missa.

Slutsats
Lars Keplers ”Spindeln” är ett hjärtskärande tillägg till hans redan imponerande verk. Om du är ett fan av kriminalromaner är detta en bok du inte vill missa.

Spindeln Lars Kepler Ljudbok

Uppläsare:Joona Linna

URL: https://www.albertbonniersforlag.se/bocker/209875/spindeln/

Författare: Erik Carlsson

Redaktörens betyg:
4.7