Kallmyren ljudbok Liza Marklund

Författare: Liza Marklund

Uppläsare: Lo Kauppi

Typ: Ljudbok, E-bok

Katagori:Deckare & kriminalromaner (inom Skönliteratur)

Förlag: Piratförlaget

Lyssna på en kort recension av boken
Kallmyren ljudbok

Handling Kallmyren av Liza Marklund

Kallmyren, Om du är på humör för ett bra mysterium rekommenderar jag att du plockar upp ett exemplar av Liza Marklunds Kallmyren. Helena Stormberg försvinner i den titulära svenska staden och hennes kropp hittas aldrig. Hennes man lämnas att uppfostra deras lilla dotter på egen hand, och han är aldrig riktigt säker på vad som hände med sin fru. Drunknade hon? Löpte hon iväg? Eller mördades hon? Du måste läsa boken för att få reda på det.


Kallmyren är ett välskrivet mysterium med många vändningar som får dig att fortsätta gissa. Liza Marklund är en mästare på spänning och hon vet hur hon ska hålla läsaren engagerad. Jag kunde inte lägga ner boken! Karaktärerna är komplexa och fullt utvecklade och miljön är rikt detaljerad. Det kändes som om jag var på plats i Kallmyren, gick på gatorna och kikade in genom fönstren. Om du letar efter en bok som kommer att hålla dig underhållen från början till slut kan jag varmt rekommendera Kallmyren.


Kallmyren är ett utmärkt val för alla som älskar ett bra mysterium. Liza Marklund är en begåvad författare som vet hur hon ska hålla läsaren gissande. Jag ger den här boken två tummar upp!

Andra populära ljudböcker

Dagen är kommen Ninni Schulman

Dagen är kommen, Ninni Schulman, ljudbok 4.8 16h 9min 562 sidor Författare:Ninni Schulman Uppläsare: Angela Kovács Typ: Ljudbok, E-bok Katagori: Spänning, Deckare Lyssna gratis en

Läs mer »