Sapiens ljudbok av Yuval Noah Harari

Författare: Yuval Noah Harari 

Uppläsare: Rolf Wrangnert

Typ: Ljudbok, E-bok

Katagori: Spänning, Triller, Deckar 

Förlag: 

Lyssna på en kort recension av boken
apiens ljudbok

Handling av Sapiens ljudbok

Sapiens är en otrolig utforskning av hur människan har utvecklats från en liten grupp Homo Sapiens till den dominerande arten på jorden. Yuval Noah Harari  tar med lyssnaren genom olika stadier av människans utveckling, från de tidigaste jägar-samlar-samhällena till moderna civilisationer. Han utforskar hur människor interagerade med sin omgivning och med varandra, och hur dessa förändringar formade vår nuvarande dagvärlden. Samtidigt utforskar Yuval Noah Harari  också kulturens roll och hur den har påverkat vår utveckling som art. Förutom att ge detaljerad information om människans utveckling ger Yuval Noah Harari  en inblick i några av de etiska konsekvenserna av denna utveckling, såsom ojämlikhet, social orättvisa och teknisk utveckling. Sapiens är en inspirerande och tankeväckande bok som garanterat kommer att ge läsarna en djupare förståelse för den mänskliga erfarenheten. Det är en utmärkt lyssning för alla som är intresserade av mänsklighetens historia och dess sociala, politiska och etiska konsekvenser.

I slutändan är Sapiens ett måste för alla som vill få en förståelse för människans utveckling och dess inverkan på vår moderna värld. Yuval erbjuder en omfattande och engagerande utforskning av människans utveckling som kommer att lämna lysnnarna med en bredare förståelse för mänsklighetens historia och de komplexa sociala strukturer som har format oss genom tiderna. Sapiens är en ovärderlig resurs för alla som vill få en inblick i mänsklighetens gemensamma historia. Den är både lärorik och underhållande, vilket gör den till en fantastisk ljudbok som gör att du kommer att känna dig klokare och mer informerad om vår arts förflutna och framtidLysnnare kommer säkert att få en större förståelse för vår arts utveckling och för hur vi hamnade här. Sapiens är en fängslande och upplysande läsning som kommer att ge läsarna en mer omfattande förståelse för vår gemensamma historia. Yuval Noah Harari  har med Sapiens skapat en ovärderlig resurs som kommer att ge dig en känsla av inspiration och styrka.

Andra populära ljudböcker

Dagen är kommen Ninni Schulman

Dagen är kommen, Ninni Schulman, ljudbok 4.8 16h 9min 562 sidor Författare:Ninni Schulman Uppläsare: Angela Kovács Typ: Ljudbok, E-bok Katagori: Spänning, Deckare Lyssna gratis en

Läs mer »