Mannen utan öde ljudbok Imre Kertész

Författare:Imre Kertész

Uppläsare: Krister Henriksson

Typ: Ljudbok, E-bok

Katagori: Spänning, Triller, Deckar 

Förlag: Norstedts (Ljudbok och E-bok

Lyssna på en kort recension av boken
Mannen utan öde ljudbok Imre Kertész

Handling Mannen utan öde ljudbok av Imre Kertész

Mannen utan öde berättar historien om György Köves otroliga överlevnadsresa genom Europa under andra världskriget. Familjen tas från sitt hem i Ungern och tvingas ombord på ett godståg, utan att veta vart det kommer att ta dem eller vad som väntar dem på destinationen. Krigets fasor är ständigt närvarande, men med hjälp av beslutsamhet och medkänsla kan György hålla sig själv och sin familj vid liv. Boken är en inspirerande berättelse om mod och den mänskliga andens triumf inför ofattbara motgångar. Berättelsen skrevs av Imre Kertész och visar en anmärkningsvärd insikt i judarnas svåra situation under denna tidsperiod. Boken tjänar som en påminnelse om det lidande som utståtts och en hyllning till dem som överlevde.

Mannen utan öde är ett viktigt verk som inte får glömmas bort. György Köves historia är en historia som kommer att stanna kvar hos läsaren långt efter att boken är slut. En ung pojkes mod och styrka inför en sådan fruktansvärd motgång är något som är både förödande och inspirerande. 

Andra populära ljudböcker

Dagen är kommen Ninni Schulman

Dagen är kommen, Ninni Schulman, ljudbok 4.8 16h 9min 562 sidor Författare:Ninni Schulman Uppläsare: Angela Kovács Typ: Ljudbok, E-bok Katagori: Spänning, Deckare Lyssna gratis en

Läs mer »