En bur av guld, en ljudbok av Camilla Läckberg

Författare: Camilla läckberg

Uppläsare: Mirja Turestedt

Typ: Ljudbok, E-bok, ljudböcker

Katagori: Spänning, Triller, Deckar 

Om en bur av guld av Camilla läckberg

När det gäller skandinavisk kriminalromantik finns det få författare som är mer produktiva och välkända än Camilla Läckberg. Hennes romaner har sålts i miljontals exemplar världen över och hennes verk har översatts till över 40 språk.En bur av guld, en ljudbok av Camilla Läckberg

En bur av guld utspelar sig i den pittoreska svenska staden Fjällbacka, där Läckberg växte upp. Romanen följer Erica Falcon, en framgångsrik författare som återvänder till sin hemstad efter sin mors död.

När Erica går igenom sin mors saker upptäcker hon en låda med brev och foton från en man som hon aldrig hört talas om. Interica börjar undersöka mannens identitet och finner sig snart indragen i ett årtionden gammalt mysterium.

Läckberg är en mästare på spänning och En bur av guld är en gripande läsning från början till slut. Om du letar efter en bladvändare som får dig att gissa ända till slutet, är det här boken för dig.

Camilla läckbergs böcker

En bur av guld , var den mest sålda boken i Sverige samma år och blev även en stor framgång internationellt. Idag läses Camilla Läckbergs böcker i fler än 60 länder världen över. se samtliga böcker Film Film och tv har alltid varit en stor del av Camilla Läckbergs liv. Hennes deckarserie om Fjällbacka har filmatiserats i flera versioner och rättigheterna till serien om Faye är sedan länge sålda till Hollywood. Intresset blev snart en verklighet när serien Fjällbacka-morden sändes på SVT 2012, med nio långa avsnitt

Det första avsnittet av Fjällbacka-morden följdes av rekordmånga tittare – mer än 2,6 miljoner människor såg premiären. Detta gjorde Fjällbacka-morden är den mest sedda dramaserien i svensk tv på nästan två decennier.

Framgången med Fjällbacka-morden ledde till en uppföljare som sändes 2013. Den tredje och sista säsongen sändes 2014.

Utöver de tre säsongerna av Fjällbacka-morden har flera av Läckbergs andra böcker anpassats för film.

Camilla Läckbergs efterlängtade bok "en bur av guld"

”en bur av gul” är en spännande thriller som kommer att hålla dig på tårna ända till slutet. En bur av guld handlar om Faye, en ung kvinna som hemsöks av sitt förflutna. När hon bara var ett barn mördades hennes mor brutalt, och sedan dess har hon varit livrädd för mörkret. Men när hon träffar Lucas, en stilig och mystisk man, börjar hon känna sig trygg igen. Det blir dock snart uppenbart att Lucas inte är den han verkar vara, och att han kan ha en koppling till mordet på hennes mor. När Faye försöker ta reda på sanningen inser hon att hon riskerar att själv bli ett offer.

En bur av guld är en snabb thriller med många vändningar. Camilla Läckberg väver skickligt ihop spänningoch romantik, vilket gör det omöjligt att lägga ifrån sig boken. Det här är en thriller som håller dig i gisslan ända till slutet.

Camilla Läckberg är en svensk kriminalförfattare. Hon är mest känd för sin serie romaner med kriminalkommissarien Patrik Hedström.

Läckberg föddes 1974 i Fjällbacka, en liten stad på den svenska västkusten. Hon studerade ekonomi vid Göteborgs universitet, men hon har alltid velat bli författare. Efter att ha arbetat en tid inom finansbranschen bestämde hon sig för att följa sin dröm och skriva på heltid.

Läckbergs första bok, Isprinsessan, publicerades 2003. Den blev en omedelbar bästsäljare i Sverige och har sedan dess översatts till följande språk:

Isprinsessan: Engelska, tyska, franska, spanska, italienska, holländska, polska, tjeckiska, ungerska, litauiska

Predikanten: Engelska, tyska, franska, spanska, italienska, nederländska, polska

Stenhuggaren: Engelska, tyska, franska, spanska, spanska

En bur av guld: Engelska, tyska, franska, spanska, spanska

Box: engelska, tyska

Läckbergs böcker har prisats och har anpassats för tv. År 2012 utsågs hon till en av Time Magazines 100 mest inflytelserika personer i världen.

Camilla Läckberg bor för närvarande i Stockholms innerstad med sin man och två barn.

.

En bur av guld starten på en ny bokserie

En ny bokserie av Camilla Läckberg börjar med en bur av guld. Romanen, som är den första i serien, berättar om en kvinna som försöker fly från sitt förflutna.

Serien sägs vara en blandning av spänning och romantik och kommer att följa hjältinnan när hon försöker bygga upp sitt liv igen.

Detta är en nystart för författaren, som är känd för sina psykologiska thrillers. Läckberg har sagt att hon ville skriva något annorlunda med den här serien och att hon inspirerats av Jane Austens och Charlotte Brontes verk.

Kokain av Pascal Engman ljudbok

Kokain ljudbok Pascal Engman

Kokain ljudbok av Pascal Engman 4.5 15h 32min 427 sidor Författare:Pascal Engman Uppläsare: Stefan Sauk Typ: Ljudbok, E-bok Katagori: Spänning, Triller, Deckar  Förlag: Bokmark förlag

Läs mer »
Kallmyren ljudbok

Kallmyren ljudbok Liza Marklund

Kallmyren ljudbok Liza Marklund 4.2 10 h 12 m 369 sidor Författare: Liza Marklund Uppläsare: Lo Kauppi Typ: Ljudbok, E-bok Katagori:Deckare & kriminalromaner (inom Skönliteratur) Förlag: Piratförlaget

Läs mer »
Spegelmannen ljudbok lars kepler

Spegelmannen ljudbok Lars Kepler

Spegelmannen ljudbok Lars Kepler 4.3 167 34m 522 sidor Författare: Lars Kepler Uppläsare: Jonas Malmsjö Typ: Ljudbok, E-bok Katagori: Spänning, Triller, Deckar  Förlag: Albert Bonniers förlag

Läs mer »
spindeln lars kepler ljudbok

Spindeln Lars Kepler Ljudbok

Spindeln Lars Kepler ljudbok 4.7 19h 11m Uppläsare:Joona Linna Författare Lars Kepler Typ: Ljudbok, E-bok Katagori: Spänning, Triller, Deckar  Lyssna gratis en månad Lyssna på

Läs mer »