Nextory är på gång! Förra året växte företaget med 80 procent.

Nextory växte med 80%
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Nextorys framgång är uppenbar när företaget når nya milstolpar. År 2021 rapporterade företaget en 80-procentig ökning av betalande kunder jämfört med förra året – en trend som har fortsatt under Nextorys starka tillväxtresa!

Vi är mycket glada över ljudböckernas tillväxt i Nextory. Vi har sett våra användare växa snabbare än marknaden, och får en större andel varje dag! Det är också fantastiskt att vi har kunnat berika så många människors liv med berättelser – detta var verkligen en vision för oss.”

Antalet titlar i Nextorys redan stora katalog ökade med 54 %, vilket inte är förvånande med tanke på hur många kunder de har. Vad som däremot verkar intressant? Att det nästa år kommer att släppas ännu fler böcker än det här året – med 701 planerade nyutgåvor!

Företaget gjorde sina två första förvärv förra året och har redan planer på att expandera ännu mer.

Nextory är ett företag som har gjort sitt avtryck i den norska ljudboksbranschen. Det har för närvarande fler digitala böcker än någon annan leverantör, och det förvärvade också två företag under förra året – Nubico Spaniens största  tjänst för läsare på nätet i dag; Youboox är Frankrikes största e-bokhandel .

Engelska ljudböcker

Om du letar efter ett stort urval av engelska ljudböcker är Nextory rätt ställe för dig. De har tusentals titlar att välja mellan och nya läggs till varje dag. Du kan lyssna på böckerna online eller ladda ner dem till din dator eller mobila enhet.

Fler nyheter